Збірна України перемогла чинних чемпіонів та вийшла до півфіналу: відомий наступний суперник

Переглядів 3138
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
 Збірна України перемогла чинних чемпіонів та вийшла до півфіналу: відомий наступний суперник
Збірна України з мініфутболу. Фото: Facebook
Збірна України з мініфутболу у чвертьфіналі Socca World Cup 2023 зуміла здолати бразильців у серії післяматчевих булітів (1:1 та 3:1 по булітах) та вийти у півфінал турніру.

Турнір Socca World Cup 2023 проходить з 2 по 11 червня в німецькому Ессені.

Українці опинилися у четвірці найкращих світових команд з гри у мініфутбол Socca за підсумками матчу проти збірної Бразилії.

В основний час команди обмінялися забитими м'ячами, проте визначити найсильнішого не змогли, тому володаря путівки до півфіналу світової першості визначала післяматчева серія булітів, в якій сильнішою була Україна.

Таким чином наші хлопці зуміли вибити з турніру чинного чемпіона світу, а у півфіналі на них чекає зустріч проти збірної Хорватії.

Шлях збірної України до півфіналу:

Груповий етап

Україна - Єгипет 5:0

Казахстан - Україна 2:6

Україна - Лівія 10:2

1/16 фіналу 

Україна - Албанія 3:1

1/8 фіналу

Україна - Марокко 3:1

1/4 фіналу

Україна - Бразилія 1:1 (3:1 по булітах).

Socca - є одним з різновидів гри у футбол шість на шість. Останнім часом цей формат динамічно розвивається і завойовує дедалі більше популярності у багатьох європейських та світових країнах.

У цьому форматі команди грають два тайми по 25 хвилин із п'ятьма польовими гравцями та одним воротарем. Покриття у цих матчах використовується натуральне або синтетичне 30 на 50 метрів, а розмір воріт два на п'ять метрів.