Збірна України провела останнє тренування перед відбірковим матчем з Мальтою: відео фінальної підготовки

Переглядів 1090
Ілля Деулін Ілля Деулін
3 голоси
Збірна України провела останнє тренування перед відбірковим матчем з Мальтою: відео фінальної підготовки
Збірна України. Фото: УАФ
19 червня збірна України зіграє матч відбору до Євро-2024 з Мальтою. Днем раніше команда Сергія Реброва провела останнє тренування перед даною грою.

Збірна України 19 червня о 19:00 в третьому турі відбору до Євро-2024 зіграє проти команди Мальти. Трошки раніше, 18 червня на місці проведення матчу – стадіоні імені Антона Малатинського команда Сергія Реброва провела передматчеве тренування.

Розпочалося воно з розминки та бігових вправ. Після цього збірники перейшли до роботи з м’ячем, а саме відпрацювання передач. Можна помітити, що тренерський штаб кожного разу пропонує футболістам різні види вправ.

Основну частину тренування складало награвання тактичної схеми, яку Сергій Ребров обрав на гру з мальтійцями, а наостанок були удари по воротах. Заняття, як завжди, складало годину.

По завершенні тренування збірники сфотографувалися з прапором 127-ї окремої бригади територіальної оборони. На грі з Мальтою будуть присутні як і воїни, що проходять реабілітацію, так і дружини загиблих військових.

Перед матчем збірна України з трьома пунктами займає друге місце. Команда Мальти цього відбору поки залишається без очок та замикає турнірну таблицію групи С.