Збірна України знайшла суперника: головна команда країни зіграє проти команди АПЛ, у якій грає українець

Переглядів 661
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Збірна України знайшла суперника: головна команда країни зіграє проти команди АПЛ, у якій грає українець
Збірна України. Фото: УАФ
Національна команда України 23 березня проведе товариську гру проти англійського Брентфорда, за який виступає наш співвітчизник Єгор Ярмолюк.

Національна збірна України проведе товариський матч проти Брентфорда 23 березня за три дні до старту нашої команди у відборі на Євро-2024. Про це повідомив журналіст Віктор Вацко в ефірі авторської програми на своєму ютуб-каналі.

Журналіст зазначив, що про проведення поєдинку домовився колишній головний тренер національної збірної України Олександр Петраков, який відвідував Брентфорд у серпні минулого року та має добрі стосунки з головним тренером англійської команди Томасом Франком.

Нагадаємо, що 18-річний український півзахисник Єгор Ярмолюк виступає у юнацькій команді Брентфорда. За основну команду клубу футболіст провів один матч.

Збірна України стартує у кваліфікації Євро-2024 виїзним матчем проти команди Англії, що відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні 26 березня.

Окрім англійців, суперниками українців у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи будуть команди Італії, Північної Македонії та Мальти.