«Здається, лиш вчора було створено вашу команду, а ви вже в еліті»: Металіст 1925 потролив клуб Ярославського

Переглядів 302
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
«Здається, лиш вчора було створено вашу команду, а ви вже в еліті»: Металіст 1925 потролив клуб Ярославського
Власник Металіста Олександр Ярославський та мер Харкова Ігор Терехов. Фото: Металіст
Харківський Металіст 1925 відреагував на дебют земляків в українській Прем’єр-лізі, натякнувши, що клуб Олександра Ярославського не може претендувати на славу старого Металіста.

Сьогодні Металіст стартував в УПЛ з виїзної перемоги над Рухом (2:1). Інший харківський клуб привітав сусідів з успішним дебютом у своїх соціальних мережах.

«Хочемо привітати наших молодших земляків з дебютом в УПЛ. Здається, лиш вчора було створено вашу команду, аж ось ви вже в еліті й розпочинаєте з перемоги! Так тримати! На благо Харкова і всього харківського футболу!», – написала прес-служба Металіста 1925.

Нагадаємо, що Металіст припинив своє існування влітку 2016 року через фінансові проблеми, пов’язаних з втечею власника Сергій Курченко.

У тому ж році був створений Металіст 1925. Три роки потому на світ з’явився Метал, який подолавши шлях у Першій та Другій лізі перетворився на Металіст.

Перша в історії зустріч двох діючих харківських клубів має відбутися у 12-му турі чемпіонату, базовою датою якого є 9 листопада.

X