«Зелене світло» для Трубіна: основний воротар Інтера переходить в МЮ

Переглядів 4705
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
«Зелене світло» для Трубіна: основний воротар Інтера переходить в МЮ
Андре Онана та Анатолій Трубін. Колаж: УФ
21-річний український голкіпер Анатолій Трубін є одним із головних варіантів для Інтера, який шукає нового воротаря. Італійський гранд продасть Андре Онана в МЮ, а тому шанси на трансфер українця стають реальнішими.

Камерунський воротар міланського Інтера Андре Онана перейде в англійський Манчестер Юнайтед. Про це повідомив знаменитий журналіст Фабріціо Романо.

За інформацією інсайдера, відомі клуби незабаром мають оформити угоду. 27-річний Онана пройде медогляд, після чого підпише контракт з манкуніанцями. МЮ зробить запит на візу у США для Андре, щоб він міг приєднатись до англійської команди в рамках американського туру.

Камерунець у минулому сезоні зіграв за Інтер 41 матч, пропустивши 36 м’ячів та 19 разів відігравши на нуль.

Анатолій Трубін продовжує залишатися пріорітетним варіантом для «нерадзуррі» особливо після того, як стало відомо, що Онана змінює клубну прописку. Також Інтернаціонале підсиляться швейцарцем Яном Зоммером, який виступавю за менхенгладбахську Боруссію.

  • Трубін у сезоні 22/23 зіграв за Шахтар 38 поєдинків, у яких він пропустив 40 м’ячів та 14 разів залишив ворота у недоторканості.
  • Інтер, який минулого сезону вийшов до фіналу Ліги чемпіонів, на правах третьої команди Серії А знову зіграє в найпрестижнішому єврокубку.