Динамівець забив розкішний гол у Саудівський Аравії: вінгер по-професорськи поклав м'яч у ворота

Переглядів 564
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Динамівець забив розкішний гол у Саудівський Аравії: вінгер по-професорськи поклав м'яч у ворота
Жерсон Родрігес бореться за м'яч. Фото: Google
Атакуючий півзахисник збірної Люксембургу Жерсон Родрігес, який належить київському Динамо, відзначився красивим голом за аравійську Аль-Вахду. У цьому матчі команда динамівця програла.

Орендований у київського Динамо атакуючий півзахисник Жерсон Родрігес вперше у цьому сезоні відзначився голом за Аль-Вахду з Мекки.

Футболіст збірної Люксембургу забив перший гол своєї команди у матчі чемпіонату Саудівської Аравії проти Аль-Халіджа. Забитий м'яч у виконанні Родрігеса вийшов дуже красивим. Але команда динамівця все одно програла з рахунком 2:3

Це був сьомий поєдинок Жерсона за колектив із Саудівської Аравії. На даний момент його команда з 12 очками в активі розташувалася на 12 місці у чемпіонаті Саудівської Аравії. Аль-Наср Кріштіану Роналду з 29 балами лідирує в лізі.

До слова, Жерсон Родрігес перебуватиме в Аль-Вахді до кінця цього сезону. Це вже його третя оренда з Динамо. Раніше на правах оренди зірка національної команди Люксембургу виступав за турецькі Анкарагюджю та Еюпспор, а також за французький Труа.

Загалом контракт Жерсона з київським клубом розрахований до червня 2024-го.

X