Жирона із Циганковим у складі переграла останню команду Прімери: як зіграв українець проти Ельче

Переглядів 6298
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
Жирона із Циганковим у складі переграла останню команду Прімери: як зіграв українець проти Ельче
Віктор Циганков. Фото: Google
Жирона у 29 турі Прімери впевнено обіграла аутсайдера Ла Ліги Ельче з рахунком 2:0. Віктор Циганков відіграв усі 90 хвилин поєдинку.

Український вінгер Віктор Циганков вийшов у стартовому складі Жирони на гру 29-го туру Ла Ліги проти Ельче і відіграв повний матч.

У першій половині матчу команда Циганкова зуміла вийти вперед під завісу першого тайму. Тоні Вілья віддав відмінну гольову передачу в штрафну, де Валентин Кастельянос головою відправив м'яч у сітку.

У другій половині матчу Ельче став значно більше володіти м'ячем, але результату гостям це не принесло, натомість Жирона зуміла збільшити свою перевагу – Оріоль Ромеу ударом з кута штрафного майданчика вдруге вразив ворота Ельче.

На 92-й хвилині Ельче залишився в меншості – червону картку отримав Понсе. Фінальний свисток зафіксував перемогу Жирони з рахунком 2:0.

Статистичний портал Sofascore оцінив гру Циганкова в матчі проти Ельче в 6.9 балів. Найкращим гравцем у складі обох команд став голкіпер Жирони Гассаніга – 8.2. 

У наступному турі Жирона зіграє проти Вальядоліда. Гра запланована на 22 квітня. Ельче наступного дня поміряється силами з Валенсією.