В середньому шість голів за гру: матчі Жирони Циганкова вражають результативністю

Переглядів 320
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
В середньому шість голів за гру: матчі Жирони Циганкова вражають результативністю
Матч Гетафе - Жирона. Фото: Google
Поєдинки каталонської Жирони є дуже результативними. Ось і сьогодні команда українського півзахисника Віктора Циганкова взяла участь у гольовому матчі.

Четвертого березня український вінгер Жирони Віктор Циганков потрапив до стартового складу каталонської команди на гостьовий матч 24 туру Ла Ліги проти Гетафе. Наставник каталонців Мічел знову довірив українському футболісту місце в стартовій одинадцятці.

Перший тайм цього поєдинку виграв Гетафе з розгромним рахунком 3:0, завдяки голам Енеса Унала, який оформив дубль, та Борхи Майораля.

У другій половині зустрічі на 54 хвилині Валентин Кастельянос після гольового пасу українця Віктора Циганкова відзначився голом та скоротив розрив у рахунку. На 80 хвилині Мігель Гутьєррес забив ще один м’яч за Жирону.

Таким чином, Гетафе виграв у каталонської команди з рахунком 3:2. Віктор Циганков цей матч зіграв повністю.

Портал статистики WhoScored за цей матч поставив оцінку 7,0 Циганкову. Це один з найкращих балів у складі Жирони.

Зазначимо, що 25-річний українець зіграв уже п’ятий матч за каталонську команду. Раніше в двох попередніх поєдинках він також виходив у старті, а Жирона, завдяки і результативним діям Віктора в тому числі, перемогла Альмерію (6:2) та Атлетік Більбао (3:2).

Тобто у трьох поспіль матчах Жирони забилося загалом 18 м'ячів. Це означає, що в середньому в цих матчах забивалося по шість голів.

На даний момент в активі Циганкова один гол та три асисти за Жирону.