«Жирона знайшла скарб»: журналісти в Іспанії захоплюються виступами Циганкова

Переглядів 2316
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Жирона знайшла скарб»: журналісти в Іспанії захоплюються виступами Циганкова
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков здивував місцевих журналістів своєю вдалою грою, адже в екс-гравець Динамо вже стиг записати на свій актив шість результативних дій.

Каталонське видання Diari de Girona у захопливих тонах описало гру Віктора Циганкова, який у останньому матчі чемпіонату Іспанії відзначився дублем за Жирону проти Райо Вальєкано (2:2). 

«Хороша інвестиція – така, що приносить прибуток. Той, хто витрачає гроші, завжди хоче продуктивності та віддачі якомога швидше, і у випадку підписання Віктора Циганкова, Жирона досягла цього навіть із надлишком.

Український вінгер відзначився у Вальєкасі двома голами, по одному в кожному таймі, що допомогло Жироні врятувати очко. З двома голами у доповненні до м'яча, забитого Альмерії, залишають Циганкова лише трохи позаду Рікельме з чотирма голами, Стуані та Кастельяноса з шістьма».

Також журналісти підкреслили, що Циганков дуже різноплановий гравець, адже українець забиває та віддає гольові передачі.

«Крім голів, ексгравець київського Динамо також віддав три результативні передачі в семи матчах за Жирону. Без сумніву, Циганков підтверджує свій різноплановий характер на полі і виправдовує кожен матч ті п'ять мільйонів євро, які коштував цей трансфер.

Закріпившись на правому фланзі Жирони, українець виділявся у сірому першому таймі, зігравши на добивання після удару Кастельяноса та зрівнявши рахунок. Після перерви він класно скористався прострілом Хаві Ернандеса з лівого флангу. Цифри говорять самі за себе. Сім матчів, три голи і три результативні передачі. Жирона знайшла скарб. Дорогий, але такий, що з часом окупиться», – підкреслює Diari de Girona.

Додамо, що Віктор Циганков у семи стартових матчах за Жирону записав до свого активу три голи та три результативні передачі.

X