«Життя буває жорстоким»: головний тренер Ренна висловився про фіаско у протистоянні з «гірниками»

Переглядів 416
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Життя буває жорстоким»: головний тренер Ренна висловився про фіаско у протистоянні з «гірниками»
Шахтар проти Ренну. Фото: Google
Бруно Женезіо, що займає посаду головного тренера французького Ренна, прокоментував виліт своєї команди на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи у протистоянні із Шахтарем.

Учора, 23 лютого, Шахтар зумів пройти Ренн (1:2 та 5:4 за пенальті) та вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Наставник французького клубу Женезіо зізнався, що його команда була близькою до 1/8 фіналу турніру, але його футболістам не вистачило ефективності в атаці.

«Нам неприємно і важко приймати поразку, адже ми були за крок від 1/8 фіналу Ліги Європи. Життя жорстоке, тому програвати теж треба вміти. Ми повинні повертатися до нормального стану, але зараз це важко зробити.

Молодим гравцям хотів би сказати, що я ними пишаюся, їм слід продовжувати грати на такому ж рівні та з такою ж ефективністю. Особливо це стосується завершальної частини сезону, яка буде непростою».

Також Женезіон сказав, що серія післяматчевих пенальті завжди лотерея.

«Нам не вистачило ефективності в атаці, хоч у перші 15 хвилин все було нормально. Ми створювали моменти, але у певних ситуаціях нам не вистачало техніки та агресивності, щоб домінувати.

Справді, ми тримали гру під контролем, забили свій гол та перевели гру в овертайми. Повторюся: іноді життя буває жорстоким, а пенальті – це рулетка», – сказав Женезіо на післяматчевій прес-конференції.

Раніше ми писали, що Трубін серед претендентів на звання гравця тижня у Лізі Європи.