Журналіст пояснив, як треба діяти проти Павелка, використовуючи Шевченка

Переглядів 856
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Журналіст пояснив, як треба діяти проти Павелка, використовуючи Шевченка
Андрій Павелко. Фото: Google
Спортивний журналіст Сергій Болотніков вкотре висловився про скандал із топ-чиновниками Української асоціації футболу та можливу зміну президента організації Андрія Павелка.

За словами Болотнікова, хоч би якими методами до цього не діяв Павелко, з ним треба вчинити за законом, а не вдаватися до крайнощів.

«Це створює поганий прецедент і не зупиняє головну погану практику в українському футболі – свавілля. Якщо ми хочемо, щоб був закон, треба розпочати з нас», – сказав журналіст у програмі КДК.

Також Болотніков додав, що спочатку потрібно законно довести провину Павелка і потім потім виносити рішення про його відставку.

«Підозрюю, що проти Павелка інших методів немає, але насправді це не доведено. Давайте використовуємо проти нього всі законні методи, подивимося. Воно, швидше за все, не спрацює, але тоді ми матимемо моральне право сказати, що ми зробили все, що могли».

Болотніков пропонує провести чесні вибори президента УАФ, хоча сам зазначає, що такі навряд чи можливі, а потім уже потрібно буде боротися проти Павелка всіма способами, тим більше проти нього відкриті кримінальні справи.

«Спробуймо змусити його провести вибори. Підуть на ці вибори чесні кандидати із програмами. Потрібно, щоб їх висунув хтось із колективних членів. І, наприклад, вони не допустили Зозулю чи Шевченка до виборів. Покажемо суспільству, що ми хотіли по-доброму, але Павло нам не дав».

Нагадаємо, раніше Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Записоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 мільйонів гривень.

X