«Зі здоров'ям у мене все добре»: Степаненко пояснив, чому його замінили у матчі з Шотландією

Переглядів 1015
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Зі здоров'ям у мене все добре»: Степаненко пояснив, чому його замінили у матчі з Шотландією
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Опорний півзахисник донецького Шахтаря та національної команди України Тарас Степаненко прокоментував свою заміну у матчі Ліги націй проти збірної Шотландії.

Хавбек збірної України Степаненко заспокоїв усіх шанувальників національної команди та Шахтаря, коли сказав, що його заміна викликана не травмою, а з ціллю не допустити отримання другої жовтої картки.

«На жаль, я отримав жовту картку. І така гра, багато єдиноборств було. Мене Олександр Васильович  запитав, чи треба мені продовжувати, чи треба зробити заміну, щоб не було червоної картки. У мене на жаль, були такі матчі, коли я мав жовту і десь в пориві, не думаючи, отримував червону. 

Я їх добре пам'ятаю, є досвід. Тому ми з тренерським штабом вирішили, що краще зробити заміну, щоб всі 11 при такій грі залишались на полі. Зі здоров'ям у мене все добре. Готуємось до наступного матчу. А там подивимось», — сказав Степаненко в інтерв’ю youtube-каналу ВЗБІРНА.   

24 вересня збірна України проведе наступний матч Ліги націй. Підопічні Олександра Петракова зіграють на виїзді із командою Вірменії. Через три дні відбудеться домашній поєдинок із шотландцями, який пройде у польському Кракові.

Раніше ми повідомляли, що дебютний виклик у збірну України отримав представник Дніпра-1.

X