Зідан може очолити Марсель: названо умови можливої роботи легенди світового футболу з Маліновським

Переглядів 694
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Зідан може очолити Марсель: названо умови можливої роботи легенди світового футболу з Маліновським
Зінедін Зідан. Фото: ФК Реал
Колишній головний тренер Реала Зінедін Зідан залишається без клубу з моменту свого другого виходу з мадридського гранда влітку 2021 року. Легенду світового футболу неодноразово пов'язували зі збірною Франції.

Національна команда Франції, щонайменше до 2026 року, зайнята Дідьє Дешамом, який нещодавно продовжив свій контракт. Влітку Зінедіном Зіданом також цікавився ПСЖ, але він відмовив чемпіонам Ліги 1.

У контексті можливого продажу Марселя інвесторам із Саудівської Аравії ім'я Зідана, який є уродженцем однойменного міста, згадується як кандидат на посаду тренера. Можливі нові власники хочуть кинути виклик ПСЖ та зробити топ-команду.

У недавньому інтерв'ю 10 Sport екс-наставник Марселя Роллан Курбіс сказав, що у разі завершення операції з продажу провансальського гранда Зідан зможе очолити марсельський клуб.

«Я не тільки думаю про продаж Марселя саудівцям, а й розмірковую про ідеального тренера, який очолить їхній проект. Компетентна людина, марселець за походженням? Ми можемо думати про мене, але я обіцяю, що це не я. Я думаю про іншого марсельця, і його звуть Зінедін Зідан», – сказав Курбіс.

І у відповідь на ці слова колишнього тренера біло-блакитних журналіст Тібо Везіріан у прямому ефірі Twitch розкрив, чого ще не вистачає, щоби переконати володаря «Золотого м'яча»-1998.

«У найсміливіших мріях найкращою людиною для управління Марселем є Зідан, але він прийде лише до команди з сильним складом. І у Марселя поки що його немає».

Нагадаємо, що із січня цього року кольори клубу захищає півзахисник збірної України Руслан Маліновський.

На даний момент Марсель посідає третє місце у турнірній таблиці Ліги 1, набравши 42 очки у 19-ти матчах.

X