«Зінченко був дуже злий»: українець вразив Англію своєю поведінкою в матчі з Севільєю

Переглядів 655
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«Зінченко був дуже злий»: українець вразив Англію своєю поведінкою в матчі з Севільєю
Олександр Зінченко, фото: Getty Images
Захисник Арсеналу Олександр Зінченко продемонстрував неабияку зарядженість протягом контрольного матчу з Севільєю, чим серйозно здивував британські ЗМІ.

30 липня Арсенал вдома розгромив Севілью з рахунком 6:0. Зінченко вийшов у стартовому складі та провів на полі 79 хвилин.

Після зустрічі головний тренер «канонірів» Мікель Артета дав оцінку українському гравцеві, відмітивши риси характеру Зінченка.

«Він звик перемагати – перемога це єдине, і перемога правильним способом», – сказав іспанець, коли його спитали, що український футболіст привнесе до складу Арсеналу. «Він перфекціоніст і дуже вимогливий хлопець, він привносить якості, яких у нас не було в складі».

А ось портал Football.London як доказ слів Артети виділяє один момент у грі. У другому таймі Зінченко вирізав м'яч для Мартіна Одегаарда, який пробив над поперечиною.

Коментатори помітили, що лівий захисник був дуже злий на себе за цей пас, оскільки він не утримав м'яч на землі, внаслідок чого він відскочив убік саме перед тим, як норвежець його отримав.

Цей момент, можливо, залишився непоміченим, але саме такі дрібні деталі наголошують на переможному менталітеті 25-річного Зінченка, і є надія, що частина його передасться всьому складу, резюмує видання.

Нагадаємо, що 5 серпня Арсенал відкриє сезон матчем першого туру АПЛ проти Крістал Пелас.

X