«Зінченко дає все, чого потребує Арсенал»: Артета відзначив вплив українця на «канонірів»

Переглядів 321
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Зінченко дає все, чого потребує Арсенал»: Артета відзначив вплив українця на «канонірів»
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета розповів, як перетворився лондонський клуб із появою у команді гравця збірної України Олександра Зінченка.

Артета наголосив на важливості наявності у команді Зінченка, який повернувшись на поле після травми знову став залізобетонним гравцем основи Арсеналу.

«Ми знаємо, що Зінченко – це той гравець, який дає все, чого потребує команда на цій позиції. Він дає Арсеналу універсальність, але забирає багато уваги суперників, звільняючи простір, що дуже важливо».

Також Артета відзначив наполегливість українця. Завдяки досвіду та бажанню Зінченка — Арсенал прогресує.

«Особливо я відзначив би його наполегливість. Те, що він дає Арсеналу, - це справжнє бажання перемагати і робити щось особливе з цією командою. Досвід, який він отримав у минулому, дуже допоміг цьому», – цитує Артету MEN.

26-річний Зінченко у дебютному сезоні за Арсенал провів 14 матчів та відзначився однією результативною передачею. Напередодні Саша був включений до символічної збірної найкращих гравців минулого туру АПЛ.

Арсенал продовжує лідирувати у турнірній таблиці АПЛ, набравши 50 очок у 19 матчах. 27 числа Зінченка вперше в кар'єрі зіграти проти Манчестер Сіті в четвертому раунді Кубка Англії.

X