Зінченко дебютував у Арсеналі з перемоги: українець зробив ассист і став найкращим гравцем матчу

Переглядів 492
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Зінченко дебютував у Арсеналі з перемоги: українець зробив ассист і став найкращим гравцем матчу
Олександр Зінченко в матчі з Крістал Пелас, фото: Getty Images
Олександр Зінченко дебютував в офіційному матчі за Арсенал в рамках Англійської Прем'єр-ліги проти Крістал Пелас. Перша гра за «канонірів» вийшла для українця напрочуд вдалою.

Цього року Арсеналу випала доля відкривати новий сезон АПЛ. Суперником команди Мікеля Артети виступив Крістал Пелас.

В стартовому складі гостей знайшлося місце одразу трьом дебютантам: Вільяму Саліба, Габріелю Жезусу та Олександру Зінченко, який цим літом перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті.

Червоні розпочали матч дуже жваво, не в останню чергу завдяки українцю, що активно підключався до атаки по лівому флангу та комбінував з партнерами.

Не дивно, що забитий гол відбувся за безпосередньо участі Зінченка. Букайо Сака подав штрафний, українець забіг в карний майданчик, де головою переправив м’яча до Габріеля Мартінеллі, який замкнув комбінацію.

На 83-й хвилині Зінченко був замінений на Кірана Тірні, вже без українця «каноніри» забили другий гол зусиллями Марка Геї, який відзначився у своїх воротах. Відзначимо, що портал WhoScored оцінив гру Олександра в 8.1 балів (найвища оцінка серед всіх футболістів).

В наступному турі Арсенал вдома прийме Лестер (13 серпня), а Крістал Пелас двома днями пізніше на виїзді зіграє з Ліверпулем.