«Зінченко дивна людина»: фани Арсенала після поразки лондонців від Ман Сіті дали поради українцю

Переглядів 13395
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Зінченко дивна людина»: фани Арсенала після поразки лондонців від Ман Сіті дали поради українцю
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український легіонер Арсенала Олександр Зінченко отримав поради від фанів лондонської команди стосовно того, на якій позиції йому краще грати.

26 квітня в рамках центрального матчу 33 туру Англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті на своєму полі зустрічався з лондонським Арсеналом. 

Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко на матч проти колишньої команди вийшов у стартовому складі і в підсумку зіграв повністю поєдинок.

«Містянам» вдалося виграти зустріч з впевненим рахунком 4:1. За команду Хосепа Гвардіоли дублем відзначився Кевін Де Брюйне, якому також двічі асистував Ерлінг Голанд. Також забив Джон Стоунз після пасу Де Брюйне. Залишив свій автограф у воротах лондонців і Голанд, якому асистував Фоден. За Ман Сіті забив Роб Холдінг, на якого віддав результативну передачу Леандро Троссард.

Після поєдинку деякі фанати звернули увагу на те, що Зінченко більш корисний, коли він грає на атаку. Ось, що пишуть у твіттері:

Jeeves: «Зінченко дивна людина. Він добре грає поза позицією, тому йому потрібно це дати»

AK: «Зінченко добрий в атаці, але зупинити атаку не може»

Jøseph Bvcklxnd: «Я хотів би бачити Зінченка в якості півзахисника і підписати відповідного лівого захисника»

Після переможного поєдинку у Ман Сіті з'явилися гарні шанси на перемогу в АПЛ. «Містяни» з 73 очком ідуть другими в чемпіонаті Англії. Перший Арсенал з 75 балами лідирує в АПЛ, але Ман Сіті має ще дві гри в запасі.