«Зінченко не такий, як усі думають»: Леоненко пояснив, за що критикує захисника Арсенала

Переглядів 1530
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Зінченко не такий, як усі думають»: Леоненко пояснив, за що критикує захисника Арсенала
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній форвард збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, пояснив свою критику на адресу захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Віктор Леоненко вже неодноразово критикував хавбека збірної України та лівого захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Експерт зізнається, що не розуміє хвалебних відгуків про гру українського гравця і впевнений, що Зінченка не можна назвати і близько найкращим лівим захисником світового футболу.

«Часто критикую? Я просто хочу показати людям, що він не такий, як усі думають. Зінченко вже всіх заплутав, навіть себе. Він у нас лівий захисник чи опорний? Напевно, він сам не знає. Таке відчуття, що він грає там, де йому зручно, а в підсумку ніде не встигає.

А коли починають писати, що він найкращий лівий захисник у світі, то мені стає ніяково. Таке відчуття, що всі сліпі! Тому я спеціально дивлюся матчі Арсеналу і розбираю гру Зінченка».

Також Леоненко розкритикував низьку результативність Зінченка.

«Усі кажуть, що Арсенал без Зінченка ніякий. Дивишся його статистику, а там два асисти і гол. Як вам? Едегор і Мартінеллі забили вже по 15 голів, а в нас усі Зінченка вихваляють! Думаю, його самого має вже нудити від того, що його так багато в пресі», — сказав Леоненко в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net

Цього сезону Олександр провів 33 матчі за Арсенал у всіх турнірах, в яких забив один гол та віддав два асисти.

Контракт Зінченка з Арсеналом розрахований до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця в 40 мільйонів євро.