Зінченко отримав другу найкращу оцінку в матчі: Арсенал розгромно виграв у Евертона Миколенка

Переглядів 4480
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко отримав другу найкращу оцінку в матчі: Арсенал розгромно виграв у Евертона Миколенка
Арсенал святкує гол. Фото: Google
Українець Олександр Зінченко став одним із героєв матчу АПЛ проти Евертона. Український футболіст взяв участь у двох гольових атаках лондонського Арсенала.

Першого березня в рамках перенесеного матчу сьомого туру Прем’єр-ліги Англії Арсенал на своєму полі приймав Евертон.

Українські футболісти лондонської та ліверпульської команд Олександр Зінченко та Віталій Миколенко розпочали цю гру з перших хвилин.

Довго у першій половині зустрічі не було зафіксовано взяття воріт. Вже на 40 хвилині Олександр Зінченко віддав точний пас на Букайо Сака, який відправив м’яч у ворота «ірисок». Таким чином, українець записав до свого активу асист. Зазначимо, що в епізоді з цим голом Сака не втримав Миколенко, від якого англієць зумів убігти та забити. Окрім того, до перерви Габріель Мартінеллі після пасу Сака також залишив свій автограф у воротах Евертона.

Як підсумок, Арсенал виграв перший тайм з рахунком 2:0.

У другій половині зустрічі за лондонців забив Едегор, а Мартінеллі оформив дубль. Цікаво, що в обох забитих м'ячах взяв участь Зінченко, який розпочинав атаки своїми чудовими пасами. Це дозволило Арсеналу здобути впевнену перемогу з рахунком 4:0.

Олександр Зінченко був замінений на 82 хвилині на Кірана Тірні. Віталій Миколенко зіграв матч повністю.

За версією порталу WhoScored, Олександр Зінченко отримав оцінку 8,3. Вище бал у поєдинку отримав тільки автор дубля Мартінеллі (8,5). Гру Віталія Миколенка оцінили в 6,1 бала.

Тепер Арсенал має 60 очок в активі та лідирує в АПЛ, випереджаючи другий Манчестер Сіті на п'ять балів. Евертон з 21 очком іде на 18 позиції.

Що стосується Олександра Зінченка, то він зіграв за Арсенал свій 22 матч. В його активі на даний момент один гол та два асисти у футболці «канонірів». Для Миколенка це була вже 26 зустріч у складі Евертона в цьому сезоні. Поки що в українського захисника результативних дій не було.