«Зінченко приносить віру в нашу перемогу»: зірка Арсеналу вважає, що українець заряджає «канонірів»

Переглядів 1123
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зінченко приносить віру в нашу перемогу»: зірка Арсеналу вважає, що українець заряджає «канонірів»
Олександр Зінченко та гравці «канонірів». Фото: Арсенал
21-річний півзахисник Арсеналу Букайо Сака розповів про те, як Олександр Зінченко та Габріел Жезус мотивували команду після перемоги у матчі 17 туру АПЛ проти Вест Хема (3:1).

Півзахисник Сака впевнений, що Жезус та Зінченко стали тими людьми, які після перемоги над Вест Хемом заряджали команду на подальші успіхи.

Молодий англійський талант вважає, що два досвідчені екс-гравці Манчестер Сіті дають перевагу Арсеналу над іншими командами у поточному сезоні АПЛ.

«Жезус та Зінченко приносять віру в те, що ми можемо перемогти. Жезуса сьогодні навіть не було на полі, але ми всі відчуваємо його присутність із командою. Він підтримував мене та інших хлопців у роздягальні», – цитує Сака Manchester Evening News.

У домашньому поєдинку проти Вест Хема Арсенал поступався після першого тайму, проте у другій половині гри зміг забити тричі та перемогти. Перший із голів «канонірів» у цьому матчі якраз на рахунку Сака, який забив на 53-й хвилині з передачі Мартіна Едегора.

Зінченко з'явився на полі на 73-й хвилині вже за рахунку 3:1. Жезус, як відомо, продовжує відновлюватись після травми коліна, яку він отримав на ЧС-2022 у складі національної збірної Бразилії.

Нагадаємо, що обидва футболісти перебралися до Арсеналу з Ман Сіті цього літа. За українця було заплачено 35 мільйонів євро, а за бразильця – 52,2 мільйони євро.

Арсенал зараз займає перший рядок у турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи свого головного конкурента Манчестер Сіті на вісім очок (у команди Гвардіоли дві гри в запасі).

X