Зінченко проти Мудрика: де в Україні дивитись трансляцію матчу АПЛ Арсенал – Челсі

Переглядів 1395
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Зінченко проти Мудрика: де в Україні дивитись трансляцію матчу АПЛ Арсенал – Челсі
Олександр Зінченко та Михайло Мудрик. Фото: Twitter
Сьогодні, 2 травня, Арсенал проведе домашній матч проти Челсі в рамках 34 туру АПЛ. Сайт «Український футбол» розповідає, де можна буде переглянути гру, та хто фаворит поєдинку.

У минулому турі команда Олександра Зінченка розгромно влетіла Манчестер Сіті (1:4), а Михайло Мудрик з компанією зазнали чергової поразки, цього разу від Брентфорда (0:2). Сьогодні «каноніри» спробують продовжити боротьбу за чемпіонство, не давши Манчестер Сіті піти в ще більший відрив.

Арсенал – Челсі: де пройде матч

Гра відбудеться 2 травня у Лондоні на стадіоні «Емірейтс». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Зазначимо, що у першому колі Арсенал переміг Челсі з рахунком 1:0.

Арсенал – Челсі: де дивитись матч

В Україні дивитися важливий для Зінченка та його команди матч можна лише на OTT-платформі Setanta Sports, яка є платною. На телеканалах Setanta Sports на інших платформах та кабельних мережах матч транслюватися не буде.

Арсенал – Челсі: хто фаворит матчу

Аналітики контори Favbet визначились із фаворитом матчу. На думку букмекерів, Арсенал має більше шансів на перемогу – 1:59. На Челсі можна поставити з коефіцієнтом 6.10. Ніча оцінюється о 4.24.

Арсенал – Челсі: турнірне становище

Після 33-х зіграних турів Арсенал посідає друге місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 75 очок, а Челсі розташувався на 12-му місці з 39-ма пунктами та однією грою в запасі.

  • 26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу минулого літа з Манчестер Сіті за 35 млн євро. Цього сезону він взяв участь у 31-му матчі, забив один гол і зробив два асисти.
  • 22-річний Мудрик перейшов у Челсі у зимове трансферне вікно із Шахтаря за 70+30 млн євро. На його рахунку 13 виходів на поле та дві результативні передачі.
X