Зінченко став шостим українцем, який відзначився голом в АПЛ: раніше забивали Шевченко, Ребров та інші

Переглядів 6529
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко став шостим українцем, який відзначився голом в АПЛ: раніше забивали Шевченко, Ребров та інші
Зінченко відзначається дебютним голом за Арсенал. Фото: Google
26-річний український футболіст Олександр Зінченко записав до свого активу дебютний гол у футболці Арсенала. Українець приєднався до компанії співвітчизників, які раніше також забивали в АПЛ.

Вчора, 18 лютого, в рамках 24 туру АПЛ лондонський Арсенал на виїзді з камбеком виграв у Астон Вілли.

У першому таймі перемогла команда з Бірмінгема з рахунком 2:1. На голи Воткінса та Коутінью «канонири» відповіли точним ударом Сака. У другому таймі українець Зінченко відзначився класним голом за лондонську команду. Цей забитий м'яч для Сашка став дебютним за Арсенал. А в додатковий час лондонці змогли видряпати перемогу після автоголу Мартінеса та точного удару Мартінеллі. Як підсумок, Арсенал переміг з рахунком 4:2.

Що стосується Зінченка, то він став шостим українцем, який відзначився голом в Прем'єр-лізі Англії. До Олександра в АПЛ також забивали м'ячі Сергій Ребров за Тоттенгем, Андрій Шевченко за Челсі, Андрій Ярмоленко за Вест Гем, Андрій Воронін за Ліверпуль та Віталій Миколенко за Евертон.

Стосовно турнірного положення Арсенала, то зазначимо, що лондонці ідуть на першому місці в АПЛ, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи ще гру в запасі.