«Зінченко та Жезус особливо вмотивовані на Ман Сіті»: легенда Арсенала оцінив шанси вберегти лідерство в АПЛ

Переглядів 5629
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Зінченко та Жезус особливо вмотивовані на Ман Сіті»: легенда Арсенала оцінив шанси вберегти лідерство в АПЛ
Олександр Зінченко та Габріел Жезус. Фото: Арсенал
Екс-футболіст Арсенала та Манчестер Сіті Коло Туре поділився думкою про мотивацію українського футболіста Олександра Зінченка та бразильського форварда Габріеля Жезуса на матч проти колишнього клубу.

Арсенал по ходу сезону поступився Ман Сіті у в четвертому раунді Кубка Англії (0:1), потім була поразка в АПЛ (1:3).

Коло Туре впевнений, що Жезус затаїв образу на Манчестер Сіті через те, що в команді Хосепа Гвардіоли на нього не розраховували, як на постійного гравця основи.

«Ці два гравці хочуть нашкодити Сіті і показати, наскільки велику помилку вони зробили, дозволивши їм піти. Жезус дивиться на Ерлінга Голанда і думає: «Вони взяли цього хлопця, щоб грати на моїй позиції. Він фантастичний, але я покажу їм. Зінченко теж думає: «Ви мене не високо оцінили? Ви думали, що я гравець збірної? Я хочу показати вам, що я кращий за ваших гравців». 

Вони віддадуть усе. Уже з самого початку сезону ви можете бачити, що Зінченко - це той, хто завжди об'єднує команду, тому що хоче зашкодити Сіті», – наводить слова Туре Twitter-аккаунт ArsenalBuzz. 

Арсенал за шість турів до фінішу АПЛ випереджає Манчестер Сіті на п'ять очок, водночас у команди Хосепа Гвардіоли два матчі в запасі, включно з очною зустріччю обох команд.

Матч 33 туру АПЛ Манчестер Сіті – Арсенал відбудеться в середу, 26 квітня. Початок – 22:00.