Зінченко тріумфально повернувся в основу Арсеналу: команда Артети зробила камбек і обіграла Ман Юнайтед

Переглядів 1468
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Зінченко тріумфально повернувся в основу Арсеналу: команда Артети зробила камбек і обіграла Ман Юнайтед
Олександр Зінченко проти Антоні. Фото: Getty Images
Арсенал, у складі якого виступає Олександр Зінченко, зіграв матч чергового туру АПЛ проти Манчестер Юнайтед. Команда Мікеля Артети здобула вольову перемогу (3:1).

У неділю, третього вересня, Арсенал на своєму полі прийняв Манчестер Юнайтед в матчі четвертого туру англійської Прем'єр-ліги. Зустріч закінчилася перемогою «канонірів» із рахунком 3:1.

Український футболіст Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі лондонців та відіграв 76 хвилин, після чого був замінений на японського захисника Такехіро Томіясу. Раніше він ще не виходив в основі в цьому сезоні.

Вже на 27-й хвилині Маркус Решфорд відкрив рахунок після того, як реалізував передачу від Крістіана Еріксена. Проте вже через хвилину Мартін Едегор зрівняв рахунок після асисту Габріеля Мартінеллі.

У другому таймі команда Мікеля Артети могла отримати шанс на пенальті, проти після перегляду VAR на 59-й хвилині, головний арбітр зустрічі Ентоні Тейлор відмінив фол на Каї Гаверці.

На 89-й хвилині Алехандро Гарначо вивів МЮ уперед, проте цей гол також був відмінений через положення поза грою.

Перемогу господарям приніс гол Деклана Райса після передачі Букайо Сака на 96-й хвилині гри, а крапку поставив м'яч Габріеля Жезуса на 101-й хвилині, асист на рахунку Фабіо Вієйри.

АПЛ. Четвертий тур.

Арсенал – Манчестер Юнайтед – 3:1 (1:1)

Голи: Мартін Едегор (28'), Деклан Райс (90+6'), Габріель Жезус (90+11') – Маркус Решфорд (27')

  • Після цього матчу Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці АПЛ, маючи на своєму рахунку 10 очок у чотирьох поєдинках.
  • Юнайтед за ту саму кількість ігор набрав шість балів та йде 11-м.
  • У наступному турі «каноніри» зіграють на виїзді проти Евертона, за який виступає Віталій Миколенко. Матч пройде 16 вересня.
  • Команда Еріка Тен Хага зустрінеться вдома з Брайтоном, що тренує екснаставник Шахтаря Роберто Де Дзербі. Гра також призначена на 16 число цього місяця.