Зінченко у стилі ретро: українець взяв участь в презентації нового спортивного одягу від Арсеналу

Переглядів 1565
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Зінченко у стилі ретро: українець взяв участь в презентації нового спортивного одягу від Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Українець Олександр Зінченко взяв участь у виставі нової колекції спортивного одягу лондонського Арсеналу, виконаної в ретро-стилі. Колекція присвячена нульовим рокам 21 століття. Це був один із найуспішніших періодів в історії лондонського клубу.

Лондонський Арсенал презентував нову колекцію спортивного одягу, виконану у ретро-стилі. У виставі взяв участь український захисник «канонірів» Олександр Зінченко. Про це повідомила прес-служба англійського клубу.

Креативним директором із запуску лінійки ретро-одягу був екс-футболіст Арсеналу Рей Парлор, який зазначив, що колекція присвячена нульовим рокам 21 століття. Це був один із найуспішніших періодів в історії лондонського клубу.

Колекція включає куртки, худі, спортивні штани та інші речі, які можна придбати в офіційному інтернет-магазині Арсеналу.

Арсенал провів 14 матчів в АПЛ, набрав 37 очок і одноосібно очолює турнірну таблицю. Лондонці також виступають у Лізі Європи та зіграють навесні на стадії 1/8 фіналу.

Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно та провів за «канонірів» дев'ять матчів, у яких відзначився однією результативною передачею.