«Зінченко в нас ще регулювальником підробляє»: реакція Леоненка на нещодавню новину про захисника Арсеналу

Переглядів 7784
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
6 голосів
«Зінченко в нас ще регулювальником підробляє»: реакція Леоненка на нещодавню новину про захисника Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко прокоментував новину про те, що український футболіст Арсеналу Олександр Зінченко давав підказки новачку команди Каю Гаверцу.

Нещодавно стало відомо про епізод із матчу Арсенала проти Манчестер Юнайтед (3:1), в якому Олександр Зінченко робив підказки зіроковому новачку команди Каю Гаверцу.

Віктор Леоненко висловив свою думку стосовно такої поведінки лідера збірної України.

«Мені здається, це навіть краще, ніж анекдот: людина, яка не відбирає м'яч, вчить, як відбирати м'яч. Ну мабуть, сам не хоче відбирати. Ось і змушує або просить, або підказує, щоб усі брали участь у відборі, щоб до нього, як до Конькова раніше, м'яч ледве докочувався раніше.

Ну підказки дуже серйозні, тому що самі розумієте, що Олександр у нас у відборі не дуже сильний, але виявляється, теоретично підказувати може, черговий анекдот».

Окрім цього, колишній нападник поговорив на цю тему в контексті збірної.

«Подивимося, як зараз з англійцями буде підказувати. Він що, у нас ще й регулювальником підробляє, я так розумію, в Арсеналі. Ну і у нас теж у збірній. Так що зараз подивимося. Як у нас запасні будуть виглядати дев'ятого числа.

Будемо вболівати, звичайно, але щось якось невпевнений, що добре зіграємо, тому що тут одні запасні, я так зрозумів будуть», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що команда Сергія Реброва зіграє дев'ятого вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.