Зінченко вже опинився в списку найкращих гравців АПЛ у сезоні 23/24: українець отримав визнання

Переглядів 529
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко вже опинився в списку найкращих гравців АПЛ у сезоні 23/24: українець отримав визнання
Олександр Зінченко. Фото: Google
26-річний український футболіст Олександр Зінченко був включений до списку найкращих гравців наступного сезону Прем'єр-ліги Англії.

Лівий захисник Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко увійшов до прогнозованого рейтингу найкращих гравців майбутнього сезону в Англійській Прем'єр-лізі.

Авторитетний портал 90min перед стартом сезону 2023/24 в АПЛ представив свій список із 90 футболістів, які, на їхню думку, стануть найкращими у чемпіонаті Англії. Видання ще не опублікувало весь рейтинг, але вже відомо, що Олександр Зінченко опинився на 59 рядку.

«Претендував би Арсенал на титул чемпіона Прем'єр-ліги у сезоні 2022/23, якби не підписав Олександра Зінченка? Відповідь: швидше за все, ні. Інвертований захисник дозволяє працювати тактичній системі Мікеля Артети. Він – якісний гравець та лідер на задній лінії канонірів», – вважають журналісти 90min.

Арсенал у сезоні 2022/23 фінішував на другому місці, відставши від чемпіона Манчестер Сіті на п'ять балів. При цьому «каноніри» були лідерами таблиці практично всю гонку.

  • Зінченко переїхав до лондонського клубу з Манчестер Сіті за 35 млн євро минулого літа.
  • За сезон у Лондоні він провів 33 офіційні матчі, в яких забив один гол і зробив два асисти.
  • Арсенал стартує у новому сезоні домашнім матчем проти Ноттінгем Форест, який пройде 12 серпня о 14:30 за київським часом.