Зінченко забила за Арсенал: «каноніри» на мажорній ноті завершили виступи в АПЛ. Відео

Переглядів 44718
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
17 голосів
Зінченко забила за Арсенал: «каноніри» на мажорній ноті завершили виступи в АПЛ. Відео
Олександр Зінченко. Фото: Google
Потішила батька та змусила щиро посміхнутися й аплодувати десяки тисяч фанів Арсеналу. Дочка Олександра Зінченка з'явилася на полі «Емірейтс Стедіум» в заключному матчі сезону.

Поки батько відпочиває, а точніше заліковує травму литкового м'яза, дитина забиває. Мова про доньку Олександра Зінченка Єву. Напередодні малеча відзначилась першим голом у футболці лондонського Арсеналу.

Малечу після гри з Вулверхемптоном на поле «Емірейтс Стедіум» вивів батько, дав їй м'яча, а та не розгубилася і відправила його у ворота. Нехай і порожні. Вболівальники  «каноніри» відреагували на це взяття воріт не менш бурхливо, ніж на попередні п'ять. 

В заключному матчі сезону в англійській Прем'єр-лізі Арсенал на власному полі розтрощив Вулверхемптон з рахунком 5:0 і бодай трохи підсолодив і собі, і своїм фанам гіркоту поразки в чемпіонських перегонах з Манчестер Сіті.

Щодо самого матчу проти Вулверхемптона, то в ньому за Арсенал забивали двічи Граніт Джака, Букайо Сака, Габріель Жезус та Якуб Ківьор. 

Сезон 2022/2023 Арсенал завершив на друній сходинці АПЛ, набравши 84 очки. В наступому сезоні «каноніри» будуть грати на груповій стадії Ліги чемпіонів.