«Зінченко залишиться з холодною головою»: журналіст оцінив помилку українця у грі з Ліверпулем

Переглядів 9302
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Зінченко залишиться з холодною головою»: журналіст оцінив помилку українця у грі з Ліверпулем
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Журналіст Пол Браун вважає, що помилка, якої припустився Олександр Зінченко в матчі 30-го туру чемпіонату України Ліверпуль - Арсенал (2:2) тільки мотивує його на виграш титулу.

Пол Браун впевнений, що не слід надавати занадто великого значення емоціям Олександра Зінченка, які той проявив після помилки в матчі Ліверпуль - Арсенал у чемпіонаті Англії.

Нагадаємо, що 87-й хвилині гри за рахунку 2:1 на користь Арсенала Зінченко легко дозволив обіграти себе Тренту Александеру-Арнольду, який зробив асист на Роберто Фірміно.

Одразу після цього епізоду українського захисника було замінено, а в об'єктиви ЗМІ потрапили його сльози від розчарування.

«Я не думаю, що нам слід надавати занадто великого значення цьому. Може бути багато причин, через які він виглядав трохи емоційним».

На думку Брауна, помилка Зінченка буде ще сильніше мотивувати його виграти титул АПЛ.

«Я думаю, що це був ключовий момент у чемпіонських перегонах, але не обов'язково в поганому сенсі. Упевнений, що Зінченко залишиться з холодною головою до кінця сезону, і буде ключовою фігурою команди в спробі виграти трофей».

Журналіст зазначив, що навряд чи партнери українця по Арсеналу занадто стурбовані його переживаннями.

«Я не думаю, що є якісь побоювання з цього приводу. Сумніваюся, що товариші по команді занадто стурбовані його реакцією після гри», - сказав Браун у коментарі GIVEMESPORT.

Зазначимо, що Зінченко в поточному сезоні провів за Арсенал 29 матчів, у яких забив один гол і віддав дві результативні передачі.