«Зінченко зіграв не на тому рівні»: англійська преса оцінила гру українця у матчі Арсенал – Брентфорд

Переглядів 636
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зінченко зіграв не на тому рівні»: англійська преса оцінила гру українця у матчі Арсенал – Брентфорд
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Олександр Зінченко не допоміг лондонському Арсеналу обіграти Брентфорд у матчі 23 туру чемпіонату Англії. Британська преса висловилася про гру українського футболіста.

Олександр Зінченко та Арсенал не змогли вдома здолати Брентфорд (1:1) у поєдинку 22-го туру АПЛ.

Варто зазначити, що Зінченко був одним із найкращих у складі «канонірів», що й підтверджують його високі оцінки від статистичного порталу.

Проте британська преса вважає, що український лівий захисник команди Мікеля Артети продемонстрував гру нижче за свій рівень.

Evening Standart – 6/10

«Зіграв не на тому рівні, на який ми очікували від нього. Часом він був трохи неохайний, особливо в першому таймі. Як і багато гравців Арсеналу, став грати краще після перерви, але це не допомогло схилити шальки терезів на свою користь».

Painin the Arsenal – 6.5/10

«Як зазвичай, носився полем, диктуючи «канонірам» хід гри, часто врізався вглиб поля, щоб отримати м'яч, але, як і його товариші по команді, в останній третині натрапив на цегляну стіну з гравців Брентфорда».

Football London – 5.5/10

«Зінченко був слабкий. Його передачі були нехарактерно невдалими, а прості м'ячі збивалися зі шляху. Запам'ятався кількома пострілами з далекої відстані, коли ситуація ставала все більш запеклою до кінця».

26-річний Зінченко провів цього сезону 18 матчів і зробив одну результативну передачу.

Арсенал зіграв 21 поєдинок, набрав 51 очко та одноосібно очолює турнірну таблицю англійської Прем'єр-ліги.