Зінченко зліва, Миколенко у центрі та Ярмоленко замість Циганкова: Воробей та Шевчук назвали склад збірної України на матч з Англією

Переглядів 1422
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Зінченко зліва, Миколенко у центрі та Ярмоленко замість Циганкова: Воробей та Шевчук назвали склад збірної України на матч з Англією
Гравці збірної України. Фото УАФ
Дві легенди національної збірної України Андрій Воробей та В'ячеслав Шевчук спробували спрогнозувати стартовий склад синьо-жовтих на перший матч відбору на Євро-2024 проти Англії.

Андрій Воробей та В'ячеслав Шевчук висловили свій погляд на те, яким, на їхню думку, має бути стартовий склад збірної України у першому поєдинку кваліфікації на Євро-2024 з Англією.

У своїх прогнозах, які експерти дали в ефірі програми ВЗБІРНА, вони не завжди були одностайними.

Воротар

Воробей: «На воротах має стояти Трубін. Він в ігровому тонусі та непоганих ігрових кондиціях. Лунін має ігри, але непостійно».

Шевчук: «Анатолій у добрій психологічній формі. Він зараз перший номер».

Центральні захисники

Воробей: «Забарний не дуже допоможе у цій грі, бо він без практики після травми. Можна було б спробувати пару центрбеків Миколенка-Матвієнка. Сватка я не ризикував би ставити».

Шевчук: «Я б у цей список додав Бондаря. Забарний не грає, а Бондар виріс, і я думаю, що він заслуговує бути, може навіть у стартовому складі разом із Матвієнком. Ця пара добре знає одна одну. Попов? Це вибір тренерського штабу».

Крайні захисники

Воробей: «Праворуч Конопля і зліва думаю, що Зінченко впорався б. Він, звичайно, корисніший нашій збірній в атаці, але в Арсеналі він грає на цій позиції, тому я не думаю, що треба щось міняти».

Шевчук: «Миколенко – гравець стартового складу, якщо він не має жодних пошкоджень. Справа хороша конкуренція між досвідченим Караваєвим та молодим Коноплею, який також за рік виріс. Тут вибір за тренером, вони обидва заслуговують бути у складі».

Центральні півзахисники

Воробей: «Якщо вибирати між Сидорчуком і Степаненком, то я вважаю Тарас все ж таки був би кориснішим в опорній зоні. Трохи правіше Малиновський. І Судакова я поставив би в цьому трикутнику».

Шевчук: «З Англією потрібний буде досвідченіший гравець. Чи Степаненко, чи Сидорчук. Лідери Шахтаря та Динамо, вибір за тренером. Центрхави – Зінченко та Малиновський. Вони знаходяться у чудовій формі та показують високий рівень гри. Це лідери нашої збірної».

Вінгери

Воробей: «На цю гру я поставив би Мудрика зліва, а Циганкова справа».

Шевчук: «Ярмоленко – досвідчений гравець, лідер команди. Максимально віддає себе. Мудрик, як на мене, неймовірний талант. Він зараз отримує не максимум ігрового часу, він буде одним із лідерів атаки нашої збірної».

Форвард

Воробей: «Довбик. Тут я іншого не бачу. Форвард повинен забивати, у Довбика це є, він забиває, постійно грає в клубі, тож я йому довірив би місце у складі».

Шевчук: «Яремчук останнім часом трохи грає та втратив упевненість. Я вірю, що у збірній його прорве».

Зазначимо, що Шевчук за свою кар'єру провів 56 матчів за збірну України, у яких відзначився трьома асистами.

На рахунку Воробея 67 матчів у складі головної команди країни, в яких він забив дев'ять голів та віддав три результативні передачі.

Нагадаємо, що матч Англія – Україна відбудеться 26 березня у Лондоні.

X