«Зірка Жирони вже блищала на «Камп Ноу»: в Іспанії лякають Барселону Циганковим

Переглядів 828
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зірка Жирони вже блищала на «Камп Ноу»: в Іспанії лякають Барселону Циганковим
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Іспанська преса передчуває повернення вінгера Жирони і збірної України Віктора Циганкова на «Камп Ноу», де він раніше виступав у складі Динамо.

Скоро на Жирону з Віктором Циганковим очікує матч проти Барселони. Журналіст Джорді Баттл нагадує іспанській публіці, що Віктор Циганков уже грав із каталонським клубом, щоправда, у складі Динамо.

«Нова зірка Жирони вже блищала на «Камп Ноу». Він повернеться на той етап, коли захищав кольори Динамо. Вінгер тричі грав із каталонцями, і в першій зустрічі в сезоні 2020/21 забив видовищний гол, хоча його внеску не було достатньо, щоб уникнути поразки (1:2).

Дві інші ігри були в наступному сезоні, але українець не зміг нічого позитивного видряпати з цих дуелей для своєї команди (0:1 і 0:1) ».

Журналіст упевнений, що якщо Циганков вийде на матч із Барселоною, то він спробує продемонструвати на «Камп Ноу» той рівень, що показував на цьому стадіоні у складі Динамо.

«Циганков став зірковим придбанням Жирони в зимове трансферне вікно. Щоб підписати його, клуб заплатив Динамо п'ять мільйонів євро. Українець відповідає Мічелу за довіру, забивши три голи і віддавши три асисти. Упевнені, що він спробує повторити свої хороші виступи на полі Барси», - написав журналіст Mundo Deportivo Джорді Баттл.

Нагадаємо, матч між Барселоною і Жироною відбудеться 10 квітня на «Камп Ноу». Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом. Жирона після 27 зіграних матчів із 34 очками посідає 11 сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, а ось Барселона розташувалася на першій сходинці з 71 очком.