Зірки українського футболу отримали PRO-дипломи УЄФА: Ротань, Гусєв, Венглінський, Любенович та інші

Переглядів 741
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зірки українського футболу отримали PRO-дипломи УЄФА: Ротань, Гусєв, Венглінський, Любенович та інші
Руслан Ротань та Андрій Шевченко. Фото: Google
У Львові велика група слухачів тренерських курсів Центру ліцензування УАФ отримала дипломи УЄФА категорії PRO. Серед тих, хто отримав дипоми, багато зірок.

19 претендентів на тренерські дипломи найвищого ґатунку успішно пройшли повний курс і завершили заняття, отримавши у Львові дипломи УЄФА категорії PRO. Навчання на курсах Центру ліцензування УАФ відбувалося з 19-го січня 2021 року.

Окрім українських фахівців, навчання пройшли слухачі з-за кордону, зокрема з Бразилії, Австрії, Сербії та Ліхтенштейну. Завершальний етап лізензування було проведено 10—12 жовтня у Львові на базі футбольного клубу «Рух», повідомляє офіційний сайт УАФ. 

Цікаво, що тренерський диплом УЄФА категорії PRO серед інших отримав і наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань. Також слід зазначити, шо з відомих футбольних постатей ліцензії отримали Олег Венглінський (грав за Динамо, Дніпро та збірну України), Олег Гусєв (грав за Арсенал, Динамо та збірну України, нині асистент Мірчі Луческу в київському гранді), Жилмар (тренував ФК Львів та працював експертом), Ігор Климовський (тренував донецький Олімпік та тернопільску Ниву) та Желько Любенович (грав за Кривбас, Таврію, Олександрію та Зорю).

X