Зірковий одноклубник Луніна може пропустити старт чемпіонату світу: стали відомі подробиці

Переглядів 548
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зірковий одноклубник Луніна може пропустити старт чемпіонату світу: стали відомі подробиці
Карім Бензема. Фото: Google
Досвідчений форвард Карім Бензема все ще відновлюється від травми і, напевно, він пропустить перший поєдинок збірної Франції на мундіалі в Катарі.

Нападник мадридського Реалу Карім Бензема, який нещодавно отримав Золотий м’яч, може не встигнути відновитися до початку мундіалю 2022 року. Французький форвард не візьме участь у майбутньому матчі «вершкових» проти Кадісу через пошкодження, повідомляє видання L'Equipe.

У Франції припускають, що Карім Бензема встигне відновитися до першого поєдинку «Ле Бльо» на мундіалі. Франція стартовий матч групового раунду зіграє з Австралією 22 листопада. Окрім цієї зустрічі, в рамках квартету D французи також зіграють з Данією (26 листопада) та з Тунісом (30 листопада).

У нинішньому сезоні Карім Бензема зіграв за мадридський Реал 12 поєдинків, у яких він відзначився шістьма голами та однією результативною передачею. Зазначимо, що Бензема був визнаний найкращим футболістом 2022 року, за що отримав Золотий м’яч.

Що стосується Андрія Луніна, то він, поки основний голкіпер Реалу Тібо Куртуа відновлювався від травми, зіграв за мадридців шість матчів, в яких пропустив чотири м’ячі, двічі залишивши свої ворота у недоторканості. Зараз український воротар активно тренується та намагається себе проявити найкращим чином.

Реал наразі з 32 очками іде другим в чемпіонаті Іспанії. За підсумками жеребкуванная «вершкові» в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зіграють з Ліверпулем.

X