«Зміг в першій грі зробити внесок»: українець забив у закордонному чемпіонаті – клуб здобув вольову перемогу

Переглядів 856
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2 голоси
«Зміг в першій грі зробити внесок»: українець забив у закордонному чемпіонаті – клуб здобув вольову перемогу
Іван Брікнер. Фото: Жетису
Іван Брікнер, який цього літа повернувся до Жетису, поділився своїми враженнями від першого матчу в старому-новому клубі. Українець вніс свій вклад у перемогу команди.

Півзахисник Іван Брікнер зіграв вперше після повернення до Жетису у матчі 15-го туру чемпіонату Казахстану проти Каспія (2:1), де забив на 50-й хвилині, зрівнявши рахунок. В інтерв'ю офіційному сайту клубу українець прокоментував гру:

«Радий, що зміг у першій же грі за Жетису зробити свій скромний внесок у перемогу команди. Нині середина сезону, тому часу для адаптації та налагодження взаємодії з партнерами практично немає, тому буду посилено працювати, сподіваюся, що зможу стати повноправним членом команди та приносити користь».

  • Іван вже виступав за Жетису з березня 2022 року по січень 2023 року. Півзахисник зіграв 29 матчів, в яких забив п’ять голів і віддав п’ять гольових передач.
  • Казахстан – перша іноземна країна, в якій виступає Брікнер. Раніше він грав тільки в Україні за ПФК Суми (2013-2017), Олімпік (2017-2018), Рух (2018-2020), Львів (2021-2022).