«Змінилась атмосфера у роздягальні»: Дулуб відреагував на дебютну перемогу на чолі ЛНЗ у матчі проти Руху

Переглядів 1347
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Змінилась атмосфера у роздягальні»: Дулуб відреагував на дебютну перемогу на чолі ЛНЗ у матчі проти Руху
Олег Дулуб. Фото: ФК ЛНЗ
Головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб відреагував на перемогу своїх підопічних у матчі із львівським Рухом в рамках сьомого туру УПЛ.

У суботу, 16 вересня, ЛНЗ у Черкасах приймав львівський Рух у сьомому турі УПЛ. Матч закінчився перемогою команди Олега Дулуба із рахунком 2:1.

Наставник ЛНЗ відзначив зміну атмосфери в роздягальні черкаського колективу. Він сказав, що кожен футболіст поважає свого партнера, а перед самим поєдинком у всіх був гарний настрій.

«Треба розуміти, що досить важка гра, організований суперник. Для нас було важливо перемогти, адже це домашня гра. Я бачив те, як у нас зараз змінилась атмосфера в роздягальні, цьому потрібно було дати вихід. На мій погляд, нам це вдалося.

Я бачу, що гравці почали з повагою ставитись один до одного. Для мене найважливіше те, що сьогодні перед грою у роздягальні вони сміялись. Для мене це завжди приємно».

Також фахівець прокоментував і саму гру своїх підопічних. Він задоволений рухом команди.

«Раніше в команди були великі розриви між лініями і не було агресивної гри в атаці. Бо коли є агресивна гра в атаці і в середині поля – тоді є команда. Те, що було сьогодні. Під час того, як ми забивали обидва голи, було видно, як рухається команда», — заявив Дудуб.

  • Після цього поєдинку черкаська команда посідає десяте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи сім очок. Вони перемогли вперше за п'ять матчів.
  • У наступному турі ЛНЗ вдома зіграє з Динамо. Матч пройде 23 вересня і розпочнеться о 13:00.