Зможе зіграти з МЮ: Арсенал впевнений, що Мудрик стане футболістом лондонців до центрального матчу АПЛ

Переглядів 6931
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зможе зіграти з МЮ: Арсенал впевнений, що Мудрик стане футболістом лондонців до центрального матчу АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українець Михайло Мудрик може стати гравцем лондонського Арсенала ще до матча чемпіонату Англії з Манчестер Юнайтед, який відбудеться 22 січня.

Арсенал Лондон впевнений у підписанні вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика до 22 січня. Цього дня 22-річний українець зможе одразу дебютувати за «канонірів» у центральному матчі АПЛ з Манчестер Юнайтед.

Лондонці та донеччани все ще обговорюють умови трансферної угоди, сума якої складе приблизно 80 млн фунтів стерлінгів. Напевно, Арсенал заплатить Шахтарю одразу понад 50 млн фунтів стерлінгів, також будуть передбачені можливі надбавки. За інформацією The Times, бонусні виплати будуть зроблені, якщо «каноніри» зможуть виграти АПЛ та проявлять себе в Лізі чемпіонів.

Італійський інсайдер Фабріціо Романо в четвер, 12 січня, оприлюднив інформацію про ще одну пропозицію Арсенала, яка склала 70 млн євро та 20–25 млн євро бонусами. Пропозиція наразі знаходиться на розгляді керівництва Шахтаря. Раніше також стало відомо, що Мудрик уже погодив особистий п’ятирічний контракт із Арсеналом.

Відзначимо, що до 22 січня Арсенал в рамках лондонського дербі зіграє з Тоттенгемом 15 січня.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.