Знову потрапили у зону вильоту: Евертон Миколенка прикро поступився Астон Віллі

Переглядів 1021
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Знову потрапили у зону вильоту: Евертон Миколенка прикро поступився Астон Віллі
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У матчі 25-го туру англійської Прем'єр-ліги Евертон Віталія Миколенка приймав у себе вдома Астон Віллу. Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 2:0.

Лівий український захисник Віталій Миколенко з'явився знову у стартовому складі Евертона. Перед початком матчу «іриски» посідали 16 місце, а їх суперник Астон Вілла - 11.

У першому таймі команда Миколенка володіла ініціативою. Попри те, що Евертон менше володів м'ячем, підопічні Дайча зуміли нанести більше ударів та загалом виглядали гостріше в атаці. 

Захист «ірисок» не пропустив у першому таймі та дозволив суперник лише тричі вдарити по воротах Пікфорла, і лише один раз Астон Вілла влучила у площину воріт.

Хоч Евертон і виглядав гострішим, проте забити в першій половині гри їм також не вдалося і команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі Евертон пропустив гол з пенальті. Оллі Воткінс реалізував вирок блискучим ударом під поперечину, не дозволивши голкіперу на нього зреагувати. Астон Вілла повела у рахунку.

«Іриски» намагалися відігратися, але зрештою пропустили вдруге. Буендіа отримав пас в штрафному майданчику та вгатив м'яч під ліву стійку. Голкіпер не зміг нічого вдіяти.

Миколенко відіграв усю гру. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 на користь Астон Вілли.  

Таким чином Евертон опустився на 18 позицію, а Астон Вілла залишилася на 11 сходинці в турнірній таблиці АПЛ..