Зоря має намір повернути іранського форварда: джерело повідомило подробиці можливого переходу

Переглядів 1783
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Зоря має намір повернути іранського форварда: джерело повідомило подробиці можливого переходу
Шахаб Захеді. Фото: Twitter
Іранський нападник Зорі Шахаб Захеді, який на правах оренди виступає за угорську Академію Пушкаша, наступного сезону може повернутися до луганського клубу.

Після початку повномасштабної війни в Укрині, Шахаб Захеді скористався правилом ФІФА і припинив дію свого контракту із Зорею. З березня минулого року він виступає на правах оренди за Академію Пушкаша, яка має закінчитися цього літа.

Як повідомляє «ТаТоТаке», Шахаб зараз веде переговори про своє повернення до луганського клубу. Основним чинником, який впливатиме на повернення нападаючого, це потрапляння Зорі до Ліги чемпіонів наступного сезону. Для цього луганчанам потрібно фінішувати щонайменше на другому місці в УПЛ.

За чотири тури до кінця чемпіонату Зоря йде на третьому місці у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 58 очок. Від другого рядка вона відстає на три пункти, де зараз розмістився Дніпро-1.

Захеді перейшов у Зорю з Олімпіку за 300 тисяч євро у лютому 2021 року. Його контракт із луганським клубом розрахований до кінця 2024 року. В УПЛ 27-річний форвард забив 22 м'ячі та віддав шість передач у 62 матчах за Олімпік та Зорю.

У поточному сезоні він відіграв у складі Академії Пушкаша у 32 матчах, у яких забив 10 м'ячів і зробив трьох асистів.