Зоря в меншості завдала Динамо другої поразки поспіль, Дніпро-1 подужав Верес: огляд матчів суботи в УПЛ

Переглядів 1084
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Зоря в меншості завдала Динамо другої поразки поспіль, Дніпро-1 подужав Верес: огляд матчів суботи в УПЛ
Зоря - Динамо. Фото: Google
Суботня програма третього туру УПЛ розпочалася двома поєдинками. Зоря зустрічалася з Динамо, а на Дніпро-1 чекала битва з Вересом, окриленим двома перемогами на старті.

Підопічні Патріка ван Леувена були налаштовані продовжити свою переможну ходу в чемпіонаті, що втілилося у два забиті голи до перерви. Ексдинамівець Назарій Русин вже на сьомій хвилині засмутив колишніх одноклубників, а на 35-й Дмитро Мишньов подвоїв перевагу Зорі.

Приголомшені динамівці по перерві одразу кинулися відігруватися. Гол Владислава Ваната дозволив команді Мірчі Луческу відквитати один гол. 20-річний гравець вперше цього сезону отримав шанс вийти з перших хвилин.

Динамо посилило тиск на ворота Зорі, що призвело до вилучення захисника Романа Вантуха, який отримав два попередження, проте планам динамівців врятуватися завадив Володимир Бражко - ще один клубний вихованець біло-синіх.

На 63-й хвилині новачок Зорі змінив автора другого голу Мишньова та відзначився дебютним голом в УПЛ після семи хвилин перебування на полі. Граючи в більшості кияни спромоглися відквитати другий гол зусиллями Буяльського, проте команді з Луганська вдалося втримати перевагу в рахунку, завдавши Динамо другої поразки поспіль.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

У паралельному матчі, який проходив в Ужгороді, окрилені перемогою над Динамо дніпряни мали непросте завдання - перемогти Верес, який після двох турів набрав максимум очок. Підопічні Олександра Кучера впоралися зі своїм завданням, відзначившись в кожному з таймів.

Алжирський новачок СК Яніс Амаш відзначив голом дебютну появу в складі нової команди. По перерві Володимир Адамюк подвоїв перевагу Дніпра-1 та остаточно поховав шанси рівненської команди зачепитися за очки у цій зустрічі. Фінальний свисток зафіксував перемогу Дніпра-1 з рахунком 2:0.

Програму ігрового дня завершить поєдинок Металіст 1925 - Ворскла. який розпочнеться о 15:00. 

X