Зоря вилетіла з Ліги конференцій: команда ван Леувена без шансів програла Університаті

Переглядів 258
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Зоря вилетіла з Ліги конференцій: команда ван Леувена без шансів програла Університаті
Зоря проти Університаті, фото: ФК Зоря
Зоря зіграла матч-відповідь в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій проти Університаті. Команда Патріка ван Леувена поступилася румунському суперникові та покинула турнір.

Після перемоги у першому матчі з рахунком 1:0, в якому Зоря продемонструвала доволі змістовну гру, на луганську команду покладали великі сподівання у другій грі. Але перед зустріччю у Крайовій Університатя змінила головного тренера. І, мабуть, це стало вирішальним фактором у перемозі румун.

Зоря пропустила вже на п'ятій хвилині з кутового. Забив Рауль Сілва.

Університатя тиснула і могла забивати ще декілька голів. Луганців було важко впізнати, у підопічних ван Леувена гра попереду зовсім не клеїлася. 

А на початку другого тайму Зоря і зовсім розвалилася, пропустивши двічі за три хвилини. В проміжку з 53-ї по 56-у хвилини Університатя зусиллями Стефана Байрама та Нікушора Банку поховала всі шанси чорно-білих на прохід далі.

3:0 – і Університатя вже очікує на протистояння з ізраїльським Хапоелем Беер-Шева. Зоря ж, у свою чергу, готується до старту чемпіонату України, який заплановано на 23 серпня.

X