«Інший рівень футболістів, їх складно обдурити»: Яремчук назвав найскладніших захисників у своїй кар’єрі

Переглядів 1991
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Інший рівень футболістів, їх складно обдурити»: Яремчук назвав найскладніших захисників у своїй кар’єрі
Роман Яремчук. Фото: УАФ
Нападник бельгійського Брюгге та національної збірної України Роман Яремчук розповів про найсильніших захисників, проти яких було грати найважче.

27-річний форвард виділив дії Джорджо К'єліні та Рубена Діаша. Яремчук грав проти К'єліні у товариському матчі з Італією (1:1) у жовтні 2018 року, а з Діашем зустрічався в іграх відбору Євро-2020 проти збірної Португалії (0:0 та 2:1). У переможному матчі проти португальців Яремчук забив один м'яч.

«Я думаю, це був К'єлліні зі збірної Італії та Рубен Діаш зі збірної Португалії. Це футболісти найвищого класу, вони дуже розумні та сильні. Зовсім інший рівень футболістів, дуже складно було знаходити варіанти, щоб їх обдурити».

Також Яремчук виділив найпам'ятніший гол у складі збірної України забитий м'яч у ворота збірної Сербії (5:0) у відборі Євро-2020 у Львові. Додамо, що то був дебютний гол Яремчука за синьо-жовтих.

«Іноді згадую. Такий, який завжди у голові – гол проти збірної Сербії на «Арені Львів», – сказав Яремчук в інтерв'ю Ютуб-каналу Fantastic Football.

У складі збірної України Яремчук провів 42 матчі та забив 13 м'ячів.

X