Зозуля став жертвою образ іспанських фанатів: рефері довелося призупинити гру через вигуки на адресу українця

Переглядів 2174
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Зозуля став жертвою образ іспанських фанатів: рефері довелося призупинити гру через вигуки на адресу українця
Роман Зозуля. Фото: Google
Райо Махадаонда поступився Депортіво у рамках 20-го туру Сегунди Б. На полі зійшлися колишні зірки чемпіонату України. Команда Романа Зозулі поступилася з рахунком 0:1.

Для Романа Зозулі звітний матч склався не надто вдало. Українець вперше після дебюту за Райо Махадаонда не влучив у стартовий склад. Цього разу тренер довірив йому лише 25 хвилин. Цікаво, що два попередні матчі, в яких Зозуля грав зі старту, його команда виграла та вибралася із зони вильоту.

Проте по-справжньому розчарувала лише поведінка вболівальників. Фанати Депортіво не вигадали нічого кращого, ніж вдатися до провокацій у стилі своїх колег із Райо Вальєкано.

«Зозуля, ти нацист», – кричали на адресу українця. 

Через це на 60-й хвилині навіть довелося зупинити гру, а дикторові стадіону звернутися до глядачів із вимогою припинити ці ганебні ігрища.

Все вирішив один гол. Його автором став Лукас Перес – колишній форвард львівських Карпат. Після повернення в Депортіво іспанець забиває у кожному матчі, записавши до свого активу п’ять м'ячів за чотири поєдинки.

На початку грудня Зозуля підписав контракт із клубом Райо Махадаонда, який представляє третій іспанський дивізіон. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.

X