«Зробили правильні висновки»: Зінченко назвав секрет збірної України та подякував вболівальникам

Переглядів 3578
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Зробили правильні висновки»: Зінченко назвав секрет збірної України та подякував вболівальникам
Олександр Зінченко. Фото: Фейсбук Олександра Попова
Захисник лондонського Арсеналу та один з ключових гравців національної збірної України Олександр Зінченко прокоментував результат гри проти Англії (1:1).

Олександр Зінченко, який за результатом голосування серед фанів був визнаний найкращим гравцем зустрічі відбору Євро-2024 проти Англії (1:1), відзначив неймовірну атмосферу на стадіоні у Вроцлаві.

«Я хотів би віддати цю нагороду всім уболівальникам збірної України, тому що вони здобули цей результат. З їхньою підтримкою програти було неможливо. 

Я розумію, що збірна Англії є однією з найкращих у світі, але ми разом із нашими прихильниками забезпечили собі хороший підсумок зустрічі».

Але, окрім підтримки трибув, відзначив Зінченко і роботу себе та партнерів по команді. Хавбек оголосив секрет, який допоміг нашій збірній досягти результату – грати як єдине ціле.

«Ми зробили правильні висновки з першого матчу з англійцями. Проаналізували наші хороші дії й не дуже.

Ми розуміли, що багато часу доведеться працювати в обороні, грати як єдине ціле, як одна команда. Тоді моменти будуть обов’язково. Так і сталося», – сказав Зінченко в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

  • Наступний поєдинок у відборі до Євро-2024 підопічні Сергія Реброва проведуть на виїзді проти Італії.
  • Поєдинок Італія – Україна буде зіграно в Мілані 12 вересня. Початок гри о 21:45 за Києвом.