«Зробив би висновок, що «я слабкий футболіст»: Леоненко дав пораду Циганкову на фоні інтересу з боку ПСВ

Переглядів 10311
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зробив би висновок, що «я слабкий футболіст»: Леоненко дав пораду Циганкову на фоні інтересу з боку ПСВ
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Віктор Леоненко, що зараз є футбольним експертом, прокоментував інтерес ПСВ до Віктора Циганкова.

Експерт Леоненко вважає, що Циганков може грати у будь-якому чемпіонаті, бо володіє достатньою технікою.

«Технічно, він може грати у будь-якому чемпіонаті, але в Англії йому буде складніше. Велику роль відіграє те, до якого тренера він потрапить. Якщо його змусять відпрацьовувати назад, Циганков пропаде, як і будь-який інший технічний гравець».

Також Леоненко впевнений, що після невдалого євро сезону Циганкова не куплять і за десять мільйонів.

«Скільки він коштує? Після таких єврокубків його навіть за десятку ніхто не візьме. Що б порадив Циганкову? Я б на його місці відразу ж зробив висновок, що «я слабкий футболіст», якщо надійшла пропозиція від такої команди. Отже, треба залишатися тут і бути найкращим у чемпіонаті України.

Я вважаю, йому не варто переходити до ПСВ. У Динамо він може проявити себе в єврокубках, плюс він удома. Циганков один із найкращих у нашому чемпіонаті, а там – невідомість», — сказав Леоненко у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Раніше повідомлялося, що ПСВ розглядає Циганкова на заміну Коді Гакпо, який влітку був близький до зміни клубу, а зараз виблискує в складі збірної Нідерландів на ЧС-2022. 

Цього сезону Циганков провів 27 матчів за Динамо у всіх турнірах, на його рахунку дев'ять голів та шість асистів. Transfermarkt оцінює Віктора у 25 мільйонів євро.