«Зрозуміли, що йому буде краще у Львові»: Надєїн зізнався, що Верес не готовий до ідей Маркевича

Переглядів 3305
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Зрозуміли, що йому буде краще у Львові»: Надєїн зізнався, що Верес не готовий до ідей Маркевича
Іван Надєїн. Фото: колаж «Український футбол»
Президент рівненського Вересу Іван Надєїн розповів, чого клубу не вдалося домовитися про співпрацю з Остапом Маркевичем і зрештою домовитися та запросити на місток головного тренера Сергія Лавриненка.

Іван Надєїн розповів, чого його клуб відмовився від намірів запросити до Рівного Остапа Маркевича.

«Маркевич дійсно був кандидатом на посаду тренера. Ми з ним зустрілися після чемпіонату, він підготував план, як він бачить розвиток клубу. Ми з ним поговорили, в нього прогресивні ідеї і він видався професійним аналітичним спеціалістом.

Але чи ми готові до цих ідей сьогодні? Я сумніваюся. Ми один раз зустрілися і зрозуміли, що йому буде краще у Львові, а нам буде важко потягнути цей план», – сказав Надєїн.

Також бос народного клубу відреагував і на позицію ультрас Вереса, які були категорично проти приходу до команди Маркевича-молодшого.

«Баннери фанатів проти Маркевича? Ми бачили ці баннери. Я думаю, це емоції, але вболівальники мають на це право, а ми готові їх чути, говорити, обговорювати, якщо треба. 

Це життя. І якщо навколо болото, нема ні хвильки, ні хмарики - це нецікаво. Цікаво, коли навколо море, річка, емоції. Вони переживають, ми переживаємо, ми разом вболіваємо за клуб», – сказав Надєїн в інтерв’ю клубній пресслужбі Вереса.

  • За підсумками сезону УПЛ 2022/23 Верес набрав 31 очко в 30 турах і фінішував на 13 сходинці.
  • У перехідних матчах за право залишитися в УПЛ команда Юрія Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).
  • УПЛ оголосила розклад першого туру сезону 2023/24. Дебют Лавриненка на чолі головного тренера Вереса випав на гру проти Полісся (28 липня).