«Зрозуміло, що це порушення»: журналіст розкрив деталі переходу Циганкова в Жирону

Переглядів 3800
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Зрозуміло, що це порушення»: журналіст розкрив деталі переходу Циганкова в Жирону
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів про трансфер півзахисника національної збірної України Віктора Циганкова із київського Динамо в іспанську Жирону.

Віктор Циганков перейшов із Динамо в Жирону у зимове трансферне вікно. Контракт українського хавбека з київським клубом закінчувався у червні цього року, і після його завершення футболіст міг залишити біло-синіх безкоштовно.

Однак Жирона запропонувала п'ять мільйонів євро плюс 50% прибутку від наступного перепродажу Циганкова, що влаштувало керівництво киян.

Спортивний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми на ютуб-каналі FootballHub поділився подробицями трансферу українського півзахисника до іспанського клубу.

«Мені здається, що контракт Циганкова із Жироною було підписано вже давно. Вони чекали, коли залишиться півроку до завершення угоди гравця із Динамо. Зрозуміло, що це є порушення. Циганков після відпустки не приїхав до Динамо на медогляд, бо боявся, що не зможе виїхати з України».

Контракт 25-річного Циганкова з Жироною дійсний до літа 2027 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

X