Звільнений з полону арбітр отримав перше призначення: стало відомий, який матч відсудить герой «Азовсталі»

Переглядів 1155
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Звільнений з полону арбітр отримав перше призначення: стало відомий, який матч відсудить герой «Азовсталі»
Дмитро Кубряк та Андрій Павелко. Фото: Google
Український арбітр Дмитро Кубряк через місяць після звільнення з російського полону повертається в рідний футбол. Його назначили на поєдинок юнацького чемпіонату України.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, Кубряк обслуговуватиме матч юнацького чемпіонату України між Зорею та Металістом, який має відбутися 4 листопада. Раніше голова Української асоціації футболу Андрій Павелко анонсував, що Дмитро Кубряк після реабілітації повернеться до суддівства, і ось цей момент настав.

Кубряк був звільнений з полону в ніч на 22 вересня під час обміну, в результаті якого додому повернулися 215 захисників Маріуполя, які тримали оборону заводу «Азовсталь».

Зоря після десяти турів посідає 12-е місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі сім пунктів та три гри в запасі. Металіст розмістився на дев'ятому місці із десятьма очками.

Також раніше повідомлялося, що Шахтар узяв на себе всі витрати на операцію для українського військовослужбовця Михайла Діанова, якого після виходу маріупольського гарнізону з «Азовсталі» звільнили з полону.