«Звільнення Луческу нічого не змінить»: Маркевич назвав причини невдалої гри Динамо

Переглядів 34347
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Звільнення Луческу нічого не змінить»: Маркевич назвав причини невдалої гри Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич вважає, що не варто робити головним винуватцем поганих результатів київського Динамо наставника команди Мірчу Луческу.

Мирон Маркевич пояснив в чому на його думку полягає головна проблема українських клубів, які провалилися цьогоріч на євроарені.

«Поки що, наші клуби не можуть конкурувати з європейськими командами середнього класу. Добре, взагалі, що в нас зберігається футбол, що матчі проводяться і у Вищій лізі, і в Першій та Другій. 

Потрібно пережити цей складний час. Тому, ми й маємо такі результати».

Особливо Маркевич загострив свою увагу на Динамо та наставнику столичного клубу Мірчі Луческу.

«Претензії до Луческу? В цьому немає нічого дивного - як тільки команда програє, то у всьому винен тренер. Проте, щоб показувати хороший результат, потрібно мати футболістів.

В Шахтарі в Луческу були серйозні гравці –  був результат. Все взаємопов'язано. Звільнення Луческу нічого не змінить», – розповів Маркевич в інтерв’ю 1927.kiev.ua.

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Минулого сезону кияни повторили антирекорд часів Олега Блохіна сезон 2013/14 років, посівши четверте місце в УПЛ.
  • В поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1). 
  • Мирон Маркевич вп’яте очолив Карпати в кінці травня цього року.
  • До свого п’ятого пришестя до Львову Мирон Богданович чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова: 1992-1995, 1996-1998, 2000-2001 та 2002-2004 роках.