Даріо СРНА: «Сподіваємось, у наступних турах «Дніпро» втратить очки»

Переглядів 193
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Капітан «гірників» поділився думками з приводу перемоги над «Динамо» та розповів, чого чекає «Шахтар» у наступних зустрічах чемпіонату України

— Даріо, поділіться враженнями від сьогоднішньої гри.

— Хочу зразу сказати, головне сьогодні, що «Шахтар» виграв — 2:0. Зрозуміло, що це дуже важлива нині для нас перемога, адже не мали іншого вибору, як лише здобувати три очки. Принагідно хочу привітати всю нашу команду, особливо — вболівальників «Шахтаря». Ця перемога — для донбаського регіону. Ми переживаємо за нинішню ситуацію, яка склалась у країні, і сподіваємось, що все налагодиться й буде добре. Думаю, ми сьогодні хоч якось зуміли підняти настрій людям. Для нас усе попереду, будемо ретельно стежити, як надалі гратиме «Дніпро», і, сподіваємось, що команда Хуанде Рамоса десь утратить очки.

— Наступні ігри «Шахтаря» — проти донецького «Металурга», «Іллічівця», «Зорі». Чи насправді такий легкий календар у завершальних турах для вашої команди? Чи навпаки, чекаєте на складні матчі?

— Легких зустрічей не буває, але, скажу відверто, календар у нас, звісно, дещо легший, ніж був до цього: «Дніпро» — вдома, «Ворскла» та «Динамо» — на 
виїзді… Зараз, звісно, легше, чотири гри вдома й одна на виїзді із «Зорею». У всіх наступних матчах ми хочемо показати такий же характер нашої команди, як і сьогодні. Окрім цього, важливим фактором є й якість нашої гри. Повторюся, ми сподіваємося, що в наступних турах «Дніпро» втратить очки.

— Певне, після поразки в Полтаві ви стали злішими? У вас сьогодні було якесь особливе налаштування чи на ігри проти «Динамо» цього й не потрібно?

— Настрій у нас був на цей матч просто чемпіонський, адже сьогодні нас влаштовувала лише перемога, яка залишає нам шанси в боротьбі за золоті медалі. Ще раз хочу привітати свою команду. Зараз ми дивимось у майбутнє.

— Склалося враження, що у «Шахтаря» сьогодні на полі виходило майже все, що ви хотіли. Чи насправді це було так?

— У «Шахтаря» вже чотири роки поспіль усе вдається. Бо це наша якість, це наша гра.

Володимир БОБИР,
із НСК «Олімпійський».